Lees hier meer over onze persoonlijke manier van werken en de stappen die wij doorlopen om u een systeem te bieden dat bij u past en waarmee u het maximale uit de zon haalt.

Adviesgesprek

Één van onze adviseurs komt bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Daarin brengen we uw situatie, wensen en mogelijkheden in kaart.

Offerte

Kort na het adviesgesprek ontvangt u van ons een offerte op maat. Bij het opstellen van de offerte gaan we uit van de informatie uit het adviesgesprek. Deze persoonlijk offerte is dan ook volledig afgestemd op uw wensen en op het maximaal haalbare rendement in uw situatie. Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over hetgeen wij u aanbieden. Indien gewenst, bespreken wij met u welke subsidiemogelijkheden en regelingen er bij u in de gemeente gelden.

Opdracht

Als u akkoord gaat met de offerte, zetten wij de opdracht in werking. U ontvangt van ons een eerste factuur voor de aanbetaling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan we over tot het bestellen van de benodigde materialen en het plannen van een installatiedatum.

Als u wil, verzorgt Zonnewinst gratis de btw-teruggave voor u. Dit geldt alleen voor particulieren.

Installatie

Onze ervaren installateurs plaatsen de panelen op het dak. De omvormer wordt opgehangen en aangesloten.

In werking stellen

Als uw systeem is aangesloten, stellen wij uw systeem in werking. Indien van toepassing, zorgen wij ervoor dat het systeem voor monitoring wordt aangemeld/geactiveerd. U kunt nu energie opwekken en gebruiken of terugleveren.

Nazorg

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft.

Onderhoud

U kunt bij Zonnewinst terecht voor het professioneel reinigen van uw panelen en voor periodiek onderhoud van uw volledige systeem.